2011. február 13., vasárnap

Romantikus filmajánlatok

Közeledik a Valentin-nap. Néhány filmajánlat ami remélhetőleg segít a ráhangolódásra, pároknak és romantikusoknak egyaránt. 


1. Holiday
Az én személyes kedvencemnek téma szerint ugyan semmi köze a Valentin-naphoz, de egy igazán romantikus, vicces és édes film.



2. Hirtelen 30
A második kedvencem megmutatja hogy ha vágyunk valamire és azt valamilyen varázslat folytán megkapjuk, kiderülhet, hogy mégsem jó dolgokra vágytunk.











3. Valentin-nap
A következő filmnek még a címe is tökéletesen kifejezi hogy a Valentin-napról szól. Aki még nem látta, hát nézze meg, aki meg látta, nézze meg újra.














4. 27 idegen igen
Egy végtelenül romantikus, idealista nőről szól, aki állandó résztvevője mindenféle esküvői és lakodalmi rendezvénynek, ugyanakkor a saját boldogsága még látóhatáron belül sincs. Ám a következő esküvő előkészületei tartogatnak némi meglepetést.



5. Bűbáj
Aki szereti a romantikát, csöpögést, meseszerű szirupot amiben még ráadásul énekelnek is és totál távol áll a valóságtól.... na annak kötelező. Aki meg nem, az se hagyja ki, mert igazán szerethető és nem lehet csak egyszer megnézni.



6. Csillagpor
Szintén egy meseszerű történetet ajánlanék. Sok jó szereposztással és egy bájos történettel. Legalább egyszer nézze meg mindenki. 


7. Férjhez mész, mert azt mondtam
Diane Keaton fantasztikus ebben a filmben (is). Rengeteg szórakozást kínál. Könnyed és nagyon humoros film.




8. Görögbe fogadva
A Bazi nagy görög lagziból jól ismert női főszereplő játszik ebben a filmben is. Természetesen itt is a magányos nőt játssza, aki egyszer csak belebotlik a nagy Ő-be, miközben egy csomó vicces és szórakoztató dolog történik vele. A helyszín nem más mint Görögország. Már csak ez is megér egy mozit.








9. Mamma mia
Zene, zene és még több zene. Én magam nem rajongtam soha az ABBA-ért, főként mert nem akkortájt voltam fiatal, de ezt a filmet nézve annyira jó bulihangulat kerekedik, hogy magam se hittem el. 



10. Szerelmes Shakespeare
Már a címe is sok jót ígérhet annak aki nem látta, aki meg látja azt tudja hogy egy igazán jó filmről van szó. A végén még a hideg is kiráz mindig. Kellemes szórakozást nyújt mindenkinek. 



+ 1 Bridget Jones!!! 1-2
Kihagyhatatlan, újranézendő, mindig, minden mennyiségben. :)







1 megjegyzés:

  1. Jó filmek egytől egyig, köszönöm az összeállítást...

    VálaszTörlés